Kontorsåtervinning i Stockholm

Vi på Ljungmarks ordnar en effektiv och lönsam kontorsåtervinning där så mycket som möjligt av ert återvinningsbara material kan återvinnas och återanvändas.

Här nedan kan ni läsa mer om de återvinningstjänster som vi kan hjälpa ert kontor med.

Kontorspapper

I behov av att återvinna ert kopieringspapper eller reklamblad?

Vi hjälper er att återvinna ert kopieringspapper och printerpapper samt era reklamblad och dags- eller veckotidningar genom att kostnadsfritt låna ut ett återvinningskärl som vi efter schema eller alternativt efter avrop tömmer.

Sekretesspapper

I behov av att återvinna ert sekretesspapper, lönelistor, avtal och offerter?

Känsliga dokument som t.ex. lönelistor, avtal och offerter görs bäst i att återvinnas som sekretesspapper. Ni får då ett kärl med lås till er som ni kan lägga ert papper i och som vi sedan, när ni har fyllt det, kommer och hämtar för att transportera det till en sekretessanläggning där innehållet destrueras och därefter återvinns.

Vår personal är utbildad och har avtal för hanteringen av sekretess material.

Wellpapp & kartonger

Fibern i wellpapp kan användas 5-8 gånger innan den är utsliten och är en viktig råvara vid tillverkningen av ny wellpapp.

Hos oss får ni kostnadsfritt låna en wellbur som ni lägger er ihop vikta wellpapp i och som vi sedan efter önskat schema eller alternativt efter att ni kontaktar oss tömmer.

Aktuellt

Vi vill tacka alla anställda på restaurang/gatukök för ett gott samarbete!

Certifierade enligt ISCC

Ljungmarks är stolta åt att ha fått sitt ISCC certificat förnyat den 17 Oktober 2017 som ett bevis på företagets och dess kunders framgångsrika miljöarbete.

 

 

 

 

 

Läs mer

Vi hämtar ditt returpapper

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Säkra och miljövänliga transporter

Vi färdas säkert och miljövänligt på vägarna med hjälp av backkameror och alkolås monterade i bilarna och tanken fylld med använd frityrolja från restauranger och gatukök i Stor-Stockholm.