Hantering av farligt avfall på Ljungmarks

Farligt avfall

Batterier

Batterier återvinns genom att ni förvarar dem i ett batterirör, eller någon typ av låda. Vi kommer sedan efter överenskommelse och hämtar batterierna för att transportera dem till en återvinningsanläggning.

 

Lysrör

Lysrören återvinns genom att du lägger dem i en engångslåda (lysrörs låda) speciellt avsedd för lysrör. Vi kommer sedan och hämtar denna för att transportera lysrören till en återvinningsanläggning.

 

Lågenergilampor

Lågenergilampor återvinns genom att ni lägger dem i en låda. Vi kommer sedan efter överenskommelse och transporterar lågenergilamporna till en återvinningsanläggning.

 

Glödlampor

Glödlampor återvinns genom att ni lägger era glödlampor i en låda. Vi kommer sedan efter överenskommelse och transporterar glödlamporna till en återvinningsanläggning.

Aktuellt

Vi vill tacka alla anställda på restaurang/gatukök för ett gott samarbete!

Certifierade enligt ISCC

Ljungmarks är stolta åt att ha fått sitt ISCC certificat förnyat den 17 Oktober 2017 som ett bevis på företagets och dess kunders framgångsrika miljöarbete.

 

 

 

 

 

Läs mer

Vi hämtar ditt returpapper

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Säkra och miljövänliga transporter

Vi färdas säkert och miljövänligt på vägarna med hjälp av backkameror och alkolås monterade i bilarna och tanken fylld med använd frityrolja från restauranger och gatukök i Stor-Stockholm.