Om Ljungmarks

En återvinningsentreprenör med lång erfarenhet inom branschen.

På Ljungmarks hjälper vi företag och privatpersoner med transporter av återvinningsbart material. Vi samarbetar med Stockholm Stad och har Länsstyrelsens tillstånd 562-20561-2011 enligt 26§ avfallsförordningen (2001:1063) för våra transporter samt att mellanlagra mindre mängder avfall innan transport till återvinningsanläggning.

Vi hjälper såväl stora internationella företag som små lokala företag och värnar alltid om att kunden ska trivas med oss som leverantör av återvinningstjänster och -produkter.

Sedan år 2013 är vi ISCC certifierade och vi arbetar aktivt med att minska vår miljöpåverkan och kontrolleras varje kvartal. Som ett steg i rätt riktning driver vi numera våra fordon på fritösolja som vi hämtar från restauranger och gatukök i Stor-Stockholm. 

Förutom våra kunder och miljön lägger vi stort fokus på arbetsmiljön vilket kan ses då vi:

  • har hängavtal med Svenska Transportarbetarförbundet och följer deras avtal.
  • utrustar våra chaufförer med EU-godkända skyddskläder.
  • utbildar personalen inom företaget regelbundet.

Behöver du eller ditt företag hjälp med återvinning är du alltid varmt välkommen att kontakta oss på Ljungmarks!

Aktuellt

Vi vill tacka alla anställda på restaurang/gatukök för ett gott samarbete!

Certifierade enligt ISCC

Ljungmarks är stolta åt att ha fått sitt ISCC certificat förnyat den 17 Oktober 2017 som ett bevis på företagets och dess kunders framgångsrika miljöarbete.

 

 

 

 

 

Läs mer

Vi hämtar ditt returpapper

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Säkra och miljövänliga transporter

Vi färdas säkert och miljövänligt på vägarna med hjälp av backkameror och alkolås monterade i bilarna och tanken fylld med använd frityrolja från restauranger och gatukök i Stor-Stockholm.